Son of Stitch ’n Bitch

Stoller Debbie

Elämäsi miehille!

Debbie Stoller on koonnut 45 parasta neulonta- ja virkkausohjetta elämäsi miehelle: raikkaita villapaitoja, miehekkäitä kaulaliinoja, katu-uskottavia pipoja ja paljon muuta. Son of Stitch ’n Bitch opettaa välttämään kohtalokkaat virheet ja neuvoo valitsemaan mallit, värit ja materiaalit, jotka miellyttävät elämäsi miestä, oli hän sitten poikaystäväsi, miehesi, isäsi, poikasi, veljesi, ystäväsi – tai sinä itse.

Kaikki kirjan työt ovat miesten suunnittelemia tai äijäraadin hyväksymiä. Virkkaatpa kullallesi Mansester-lippiksen tai neulot isoisälle upean Tupakkatakin, on lahjan saaja varmasti tyytyväinen. Ohjeissa annetaan myös kotimainen lankavaihtoehto Novitan valikoimista.

  • Miksi miehen lempiväriä ei kannata kysyä
  • Miten otat mitat salaa
  • Miksi miestä ei kannata ottaa mukaan lankakauppaan

Debbie Stoller on kirjoittanut menestyskirjat Stitch ’n Bitch. Neulojan käsikirja ja Koukussa. Stitch ’n Bitch – virkkaajan käsikirja. Häntä kutsutaan ”neulomisen supertähdeksi” ja hän on aloittanut maailmanlaajuisen uuden ajan ompelukerhojen buumin. Syksyllä 2011 ilmestyy sarjan uusin kirja, Sankarineulojan käsikirja.

Kirjan ohjeesta Urheilijanuorukaisen päähine (s. 56) on jäänyt pois yksi rivi. Joustinneuleen jälkeen tulee neuloa sileää noin 2,5 cm ennen kavennuksien aloittamista.

 

Kirjasta sanottua:

”Yllättävän viileät ohjeet tuottavat lämpimiä joululahjoja!”
sttklehti, 6/2008

”Kaikki kirjan työt ovat miesten suunnittelemia tai äijäraadin hyväksymiä, joten kukaan kundi ei yksinkertaisesti voi olla tykkäämättä lopputuloksesta. Ei muuta kuin virkkaamaan!”
Miss Mix, 11/2008

”45 neulonta- ja virkkausohjetta, joita noudattamalla näppärä puoliso (tai äiti tai tyttöystävä) valmistaa rakkaalleen miehekkäitä kaulaliinoja, villapaitoja ja katu-uskottavia pipoja.”
– Kati Munkki, Turun Sanomat 9.11.2008

Stitch’n Bitch -käsityökirjat ovat hurmanneet Suomessakin rennolla asenteellaan. Uusin Son of Stitch’n Bitch – Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle sisältää mukavia malleja maskuliinisiin puseroihin, kynsikkäisiin, pipoihin ja kaulaliinoihin.”
Iltalehti Ilona, 47/2008

”Vinkeitä neulevinkkejä veljelle, poikaystävälle tai miksei itsellekin. Jos kirja itsessään ei tunnu hyvältä lahjalta, toteuta joku sen tarjoamista ohjeista!”
Suosikki 12/2008

”Debbie Stoller tietää myös sen, mistä pojat tykkää ja miten saat miehesi pitämään neulomiasi vaatteita. … Kirjassaon hauskoja tarinoita ja hyviä vinkkejä sekä neuleohjeita, jotta voisit onnistua.”
Moda, 1/2009

”Neulotpa kullallesi Salmiakkisukat tai isoisälle upean Tupakkatakin, on saaja varmasti tyytyväinen. Lisäksi kirjasta löytyy raikkaita villapaitoja, miehekkäitä kaulaliinoja, pipoja, solmioita ym.”
Suuri Käsityölehti 1/2009