Stitch ’n Bitch – neulojan käsikirja

Stoller Debbie

Ompeluseura palaa uudessa muodossa! Stitch ’n Bitch. Neulojan käsikirja opettaa neulomisen perustekniikat alkeista alkaen ja silmukan tarkkuudella.

Newyorkilainen Debbie Stoller on saanut kirjallaan aikaan maailmanlaajuisen kansanliikkeen. Naiset Bostonista Hong Kongiin kokoontuvat vakiokahviloihin ja internetin keskustelupalstoille neulomaan ja juoruamaan.

Stitch ’n Bitch. Neulojan käsikirja on täysin sovitettu suomalaisiin oloihin. Perusteiden lisäksi se opettaa lukemaan neuleohjeita. Kun tiedät miten, seuraa miksi: yli neljäkymmentä trendikästä ja helppotekoista mallia, jotka innostavat kokenuttakin tekijää – erilaisista huiveista ja villapaidoista Ihmenaisen kuumiin bikineihin tai Pikkupiltin perintövilttiin asti.

Kaikkiin malleihin on lisätty kotimainen lankavaihtoehto, ohjeet on tarkistettu ja pulmatilanteissa saa neuvoja Novitan puhelinpalvelusta.

Stitch ’n Bitch -sarjassa ilmestyneet myös:
Stitch ’n Bitch. Koukussa – virkkaajan käsikirja  (2006)
Son of Stitch ’n Bitch. Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle (2008)
Sankarineulojan käsikirja (2011)

 

Kirjasta sanottua:

”…herkullinen kooste ohjeita, henkilökohtaisia muistoja ja internetlinkkejä. Siinä on kauttaaltaan modernin raikas ote, myös mallistossa. Suomalaisiin oloihin sovitetun kirjan mukaan saa aikaisseksi niin bikinit, kännykkäpussin kuin myös sylikoiran syystakin perinteisiä puseroita ja sukkia unohtamatta.”
– Marja Kuparinen, Kirkko & kaupunki

”Neulojan käsikirja on kirjoitettu asenteella, kuvitettu hauskasti retrotyylillä ja se kulkee mukana laukussa siinä missä neulekin… Kirja on pullollaan hyödyllisiä listoja: kotimaiset lankakaupat paikkakunnittain, neulenettisivuja ohjeineen, neuleblogeja ja sähköpostilistoja, joita on vaikea löytää muuten, sekä tietysti ohjeet Stitch ’n Bitch -ryhmän perustamiseen.”
– Anne Korkiala, Savon Sanomat Plus