Stitch ’n Bitch – Sankarineulojan käsikirja

Stoller Debbie

Neulontaa supersankareille!

Debbie Stollerin Stitch ’n Bitch -käsityökirjasarjan uutuusteos on suunnattu neulomisen supersankareille, puikonheilutuksen konkareille ja kunnianhimoisille kirjoneulojille. Sankarineulojan oppaan 41 upeaa työtä pistävät kunnon käyttöön kaikki neulontatekniikat palmikoista ja pitsineuloksista kirjokuvioihin ja intarsiaan. Kirjan havainnollisten ohjeiden ja innostavien esimerkkien kautta tavallisesta neulojasta kuoriutuu neulontamaailman supersankari, joka käy pelottomasti mekkojen, kassien ja villatakkien kimppuun! Iloisin valokuvin kuvitettu kirja kehottaa lukijaansa tarttumaan vaativiakin neuletöitä sarvista ja suunnittelemaan omia vaate- ja asustemalleja.

Debbie Stollerin Stitch ’n Bitch -kirjat ovat käynnistäneet maailmanlaajuisen neulontabuumin. Stollerin innoittamana on perustettu neulontakerhoja ympäri maailmaa. Debbie Stoller on neulontamaailman supertähti, jonka käsityökirjat ovat olleet jättimenestyksiä ympäri maailmaa. Hän on Yalesta valmistunut psykologian tohtori, jonka erityisalaa ovat naisten psykologia ja feminismi. Hän on Bust magazine -naistenlehden perustaja ja päätoimittaja. Hän asuu Brooklynissa ja on New Yorkin Stitch ’n Bitch -ryhmän perustajajäsen.

Aiemmin ilmestyneet Stitch ’n Bitch -kirjat:
Neulojan käsikirja
Koukussa – Virkkaajan käsikirja
Son of Stitch ’n Bitch – Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle

 

Kirjasta sanottua:

Sankarineulojan käsikirja on hyvä teos nuelojalle, joka haluaa oppia uutta ja muiden mallien toteuttamisen lisäksi hän haluaa nyt tai tulevaisuudesssa luoda myös omia malleja. (…) Vaikka kieli on värikästä, asiast kuitenkin selitetään hyvin ja käänös on hyvin tehty. Suomentaja näyttää todella tietävän, mitä tekee.”
Puikkomaisteri-blogi 17.11.2011

”Kirja on ihana tiiliskivi, siinä riittää lukemista tosi pitkäksi aikaa.
Ja projekteissa on niin monta kivaa, ettei tiedä mistä lähtisi
liikkeelle…”
Sadelma-neuleblogi 10.11.2011

”Stitch ’n bitch – Sankarineulojan käsikirja auttaa omien mallien suunnittelussa ja eri tekniikkojen hallinnassa. (…) ainoa tapa ymmärtää neulesuunnitteluprosessia ja hallita se, on suunnitella ja tehdä neuleen ohje ihan itse. Kirjan avulla opit tekemään ja ymmärtämään neuleohjeita. Mukaana on myös 41 valmista neulemallia.”
– Kati Ekko,Moda 2/2012

”Erityiskiitos kirjalle siitä, että siinä on myös piirroskuvia neulomisen eri vaiheista. Näin hommasta pääsee jyvälle hänkin, jonka puikot ovat aina solmussa. Kirjaa voi siis suositella myös sellaiselle, jolle käsityöt ovat suurkatasrofien aluetta.”
– Heidi Ylitalo, Suosikki, huhtikuu/2012