Testaa koirasi älykkyysosamäärä

Federman Rachel

Tämän kirjan leikkimielisen älykkyystestin avulla selviää koiran tosiasiallinen terävyystaso. Piileekö mustin hitaiden liikkeiden takana syviä mietteitä?

Kirjan neliosaisessa testissä mitataan ketteryyttä, kommunikaatiotaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja sosiaalista käyttäytymistä. Kysymyksiin saa vastauksen suoraan lemmikiltä: tarkkailemalla sitä ja virittämällä sille erilaisia tehtäviä. Nukkuuko koira aina samassa paikassa? Miten se reagoi häntänsä koskettamiseen? Onko karvakorvalla käsitys ajankulusta? Laaja testi on tarkoitus tehdä pala kerrallaan, lemmikin vireystilan mukaan.

Hulvattomin tussipiirroksin kuvitetut testikysymykset ja vastausvaihtoehdot ovat kaikessa osuvuudessaan riemastuttavia. Taskukokoinen opas kulkee mukana sinne minne koirakin. Testin tekeminen auttaa tutustumaan omaan lemmikkiin entistä lähemmin ja saa arvostamaan sen ainutlaatuista luonnetta – loppupisteistä riippumatta.

Muista myös saman sarjan kirja Testaa kissasi älykkyysosamäärä!

Kirjasta sanottua:

”Kaikki pitävät lemmikkejään älykkäinä, mutta nyt voit todistaa sen myös muille. Testaa koirasi älykkyysosamäärä -kirjasen (Nemo) avulla selviää, onko piskisi nero (ÄO yli 155) vai täysi toope.”
– Mari Markkanen, Me Naiset 43/2015