Viettelevä vampyyri houkuttelee meissä jokaisessa lymyävää pimeää puolta. Vampyyri sai alkunsa kansantaruissa ja kehittyi kirjojen ja elokuvien painajaismaiseksi mutta vastustamattomaksi hahmoksi.

Vampyyrit on perinpohjainen johdatus epäkuolleiden synkkään ja kiehtovaan maailmaan. Komein piirroksin ja valokuvin kuvitetussa kirjassa tutustutaan myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin verenimijöihin. Kirjan sivuilla tavataan pelottavimmat, hurjimmat ja sykähdyttävimmät vampyyrit Vlad Seivästäjästä Düsseldorfin vampyyriin ja kreivi Draculasta Houkutus-sarjan Edward Culleniin.

 

Kirjasta sanottua:

”Tietokirja tutustuttaa myyttisiin verenjuojiin, vampyyreiksi epäiltyihin historiallisiin henkilöihin sekä kirjallisuuden, elokuvan ja television unohtumattomimpiin epäkuolleisiin.”
STT

”Jos kuulut niihin, jotka katsovat vampyyrielokuvia sielu ihastusksestaväristen ja iho kaipuusta kananlihalla, nyt on oikea hetki tarttua toimeen. Juuri syksyllä kannattaa vokotella hienostunut ja kalvakka vampyyrirakastaja pimeiden iltojen sulostuttajaksi.”
Kalevan PeTo-liite keräsi vinkit vampyyriheilasta unelmoiville, Kaleva 28.8.2009

”Joules Taylo kertoo kirjassaan Vampyyrit kaiken olennaisen vampyyrien elintavoista ja kiehtovista ominaisuuksista aina vampyyripsykologiaan asti.”
– Santra Hallenberg, Pieksämäen lehti 25.9.2009

”Kiehtovien kuvien ja informatiivisten tietoiskujen värittämä kirja on joulun ykköslahja jokaiselle vampyyrifanille.”
Sinun Savo