Vesivärikukkia. Taiteilijan akvarellilehtiö ja ohjeet 15 työhön

Pedder-Smith Rachel

Tämän kirjan avulla syntyy mestariteoksia!

Selkeiden ohjeiden ja laadukkaan akvarellipaperin avulla aloittelijakin onnistuu vangitsemaan kauniiden kukkien yksityiskohdat ja loistavat värit. Kirjan aidolle taiteilijan paperille on piirretty viidentoista kukka-asetelman ääriviivat, joten liikkeelle voi lähteä suoraan maalien sekoittelusta ja siveltimen valinnasta.
Näppärässä kukkamaalarin ohjepaketissa käydään läpi sekä tarvittavat välineet että tärkeimmät tekniikat, joilla saadaan näkyviin valo- ja varjokohdat sekä tuodaan esille terälehtien muoto ja varren nukkainen pinta. Jokaisesta työstä on kirjassa valmiiksi maalattu versio, jota voi värikarttoineen käyttää mallina omille taidonnäytteille.

Kirjasta sanottua:

”Haluaisitko maalata lumikelloja ja orvokkeja mutta et oikein luota kykyihisi? Nyt on helppo heittäytyä kukkataiteilijaksi! Uutuuskirjan sivut ovat aitoa akvarellipaperia, jolle on painettu 15 kukan tai kukka-asetelman ääriviivat. Ohjeita seuraamalla pääset hyvin alkuun ja opit valot, varjot ja korostukset. Pian sinulla on oma kukkagalleria.”
Unelmien Talo & Koti 4/2018