Virkkuri 4. Kurittomat kuosit

Mills Molla

Uuden Virkkurin herkulliset värit, kekseliäät ideat ja hauskat yksityiskohdat sopivat kaikille, jotka haluavat erottua massasta.

Oma huone sisustetaan pyöreällä matolla ja näyttävällä pikselijulisteella. Vieraita varten virkataan pehmeitä lattiatyynyjä ja tärkeät pikkutavarat kätketään siisteihin säilytyskoreihin. Itse tehty laukku tai reppu viimeistelee asun, ja kaveria voi ilahduttaa kivalla kuulokepussilla tai kirjavilla pompomkoruilla.

Suuri osa kirjan malleista onnistuu selkeiden ohjeiden avulla aloittelijaltakin, ja taitavampi harrastaja saa haastetta monivärisistä pinnoista, kuten mustavalkoisista kuvioista ja suloisesta jäätelökuosista. Kirjan mukana tulee kaava-arkki oman julisteen suunnittelua varten.

Molla Mills on käynnistänyt kirjoillaan maailmanlaajuisen virkkausbuumin: Virkkuri on käännetty jo kymmenelle kielelle ja julkaistu kolmella mantereella! Tutustu koko sarjaan käännöksineen täällä.

Kirjasta sanottua:

Kirja on tehty erityisesti nuoria aloittelevia virkkaajia ajatellen, se antaa perusohjeet ja kuviomallit aakkosiin. Kirjan värimaailma on pastellinen, mutta lankojen värejähän on helppo vaihtaa omien mieltymysten mukaan. Moni graafinen pinta muuttaa luonnettaa hauskasti kun mustavalkoisen sijasta sen tekeekin lähiväreillä.
Kotiliesi 8.9.2017

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava