Haluatko kirjailijaksi?

Otamme mielellämme vastaan käsikirjoituksia. Lähetä kaunokirjallinen teos kokonaisuudessaan. Tietokirjan ei tarvitse olla täysin valmis, mutta kirjan esittely, sisällysluettelo ja näyteluku helpottavat ideaan tutustumista. Jos törmäät maailmalla mielenkiintoiseen kirjaan, kerro siitä meille. Otamme mielellämme vastaan myös ideoita suomennettaviksi kirjoiksi.

Käsikirjoituksen tai kirjaidean voi lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen ideat@nemokustannus.fi. Lähetä sähköinen käsikirjoitus .doc-, .rft- tai .pdf-muodossa. Käsikirjoituksen voi myös lähettää paperille tulostettuna osoitteeseen Nemo, Käsikirjoitukset, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Emme palauta käsikirjoituksia, joten älä lähetä alkuperäismateriaalia postissa.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta antaa palautetta käsikirjoituksista, jotka eivät sovellu kustannusohjelmaamme. Tällaista kommentointipalvelua tarjoavat Suomessa luotettavasti ja edullisesti useat tahot, muiden muassa Nuoren Voiman Liitto, ks. http://www.nuorenvoimanliitto.fi/.